Tiedotteet: tapahtumat, koulutus ym.

 

***************************************

TAPAHTUMAT 2018

 

Äänenseudun Jyty ry 

tarjoaa jäsenilleen pikkujouluillan kylpylähotelli Peurungassa

lauantaina 8.12.2018.

Aloitamme illan syyskokouksella klo 18:30

 

PIKKUJOULUOHJELMA

 

-pikkujoulubuffet alk.klo 20:00/20:30 (1. ja 2. kattaus)

-Ravintola Villipeurassa tanssit, Peurunka Areenalla Stratovarius     

 (klo 23:15 alk.) ja Apollo baarissa karaokea

 

            Lisätietoja www.peurunka.fi

 

Sitovat ilmoittautumiset torstaihin 22.11.2018 mennessä yhdistyksen sihteeri Merja Lähteiselle, puh. 0400 115 182 tai 040 722 7910 tai merja.lahteinen@aanekoski.fi.

 

Eteispalvelumaksu:2,-/hlö/Villipeura ja 3,-/hlö/Peurunka Areena

 

Mikäli haluat omakustanteisen majoituksen, tee varaus suoraan hotellille kiintiöstä ”Äänekosken JYTY” 23.11. mennessä p. 020 751 6300 tai sähköpostilla peurunka@peurunka.fi. Ilmoita samalla kaikki huoneeseen majoittujat. Huonevaihtoehtoina Kylpylähotellin päärakennuksessa 2 hh 64,50/hlö ja 1 hh 99,-/hlö tai huoneistossa 159,-/1 hlö tai 189,-/2-4 hlöä. Majoittujat maksavat huonevarauksensa suoraan hotellille. Ilmoittaudu sihteerille, mikäli olet vailla huonetoveria /huoneessasi olisi vielä tilaa yhdelle tai useammalle.

Kuljetukset jokainen järjestää ja kustantaa itse. Sihteerille voi ilmoittautua, mikäli tarjoaa tai tarvitsee kuljetusta.

 

TERVETULOA!

  

      Hallitus

                               

TAPAHTUMAT 2019

 

Jyty Megaristeily 201 9 3. –5.5.2019, M/S Silja Symphony Helsinki – Tukholma – Helsinki


ASTU JYTY LAIVAAN! Tule yhdessä työkavereidesi kanssa vuoden 2019 merkittävimpään jäsentapahtumaan! Jyty Megaristeily on luento- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu niin Jytyn jäsenille, yhdistystoimijoille kuin päättäjille ja yhteistyökumppaneillemme. Luvassa on ajankohtaista, laadukasta ja monipuolista ohjelmaa työ - elämää, hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskevista aiheista, ammatti - alakohtaamisia sekä tietysti ripaus viihdettä ja virkistäytymistä. Tilaisuus verkostoitua ja tavata muita ympäri Suomea mukaan saapuneita Jytyläisiä. Älä jää rannalle, Lisätietoja megaristeilystä löydät liiton netti - sivuilta jytyliitto.fi.

 

Äänseudun Jyty ry tukee jäsenten osallistumista 50,- eurolla.

 

 

 

 

 
  


 

 

*****************************************************************************************************

KOULUTUS 2018

 

 

Jytyn koulutuskalenterin löydät osoitteesta www.jytyliitto.fi                                            
ajankohtaista/koulutus koulutuskalenteri                    

 

Tiedote jäsenille jäsenmaksuista

Yhdistyksen jäsen on velvollinen maksamaan jäsenmaksua (v. 2018 1,32 %) palkasta.

Jäsenmaksu peritään palkasta, mikäli olet antanut siihen valtakirjan.

Tarkkaile, että jäsenmaksu peritään palkastasi.

Itse jäsenmaksunsa maksavien tulee huolehtia siitä, että jäsenmaksu on suoritettu ajallaan

kuukausittain tai neljännesvuosittain Jytyliiton tilille seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä.

Euromääräinen jäsenmaksu (v. 2018 5,00 €/kk) peritään, kun olet ilman varsinaista palkkaa vähintään 30 päivän ajan (kirjallinen anomus yhdistyksen hallitukselle)

- virkavapaalla/työlomalla

- äitiys-, isyys- tai vanhempainvapaalla (palkaton aika)

- hoitovapaalla

- palkattomalla sairauslomalla

- opintovapaalla

- asevelvollisuutta suorittamassa

- Kelan päivärahalla.

Euromääräinen jäsenmaksu on suoritettava myös vähintään neljännesvuosittain seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä.

Opiskelijajäsenmaksu  on 3,00 €/kk (työssä ollessa 1,25% palkasta).

Työttömyyskassan etuutta saavilta jäseniltä työttömyyskassa perii liittojäsenmaksun 1,01 %

(ansiopäiväraha, koulutustuki, vuorotteluvapaakorvaus, koulutuspäiväraha). Yhdistykselle ei tältä ajalta maksua peritä.

Mikäli jäsenmaksuja on rästissä yli neljän kuukauden ajalta yhdistyksen hallitus voi, jäsentä kuultuaan, katsoa tämän menettäneen jäsenetunsa ja eronneen yhdistyksestä.

Ota yhteys jäsenasiainhoitaja Anna Paanaseen puh. 0400 115 136, jos nimesi, osoitteesi, työnantajasi tai toimipaikkasi muuttuu, jäät työttömäksi tai eläkkeelle. Näin tietosi päivittyy yhdistykselle. Muutokset voit tehdä myös Jässärin kautta.

Liitto ilmoittaa jäsentensä maksamat ay-jäsenmaksut verottajalle. Tarkista veroehdotuksesta/verolipusta, että jäsenmaksusi ovat oikein. Mikäli niissä on huomautettavaa, ota yhteys Jytyn jäsenmaksujenhoitajaan.

Muutoksista ilmoittaminen ja jäsenmaksuista huolehtinen kuuluu sinulle, kukaan muu ei tee sitä puolestasi !!!

HALLITUS

 

Jässäri, sähköinen asiointijärjestelmä jäsenille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jytyn uusi jäsenrekisterijärjestelmä ja sähköiset asiointipalvelut otettiin käyttöön 17.9.

Jytyn jäsenrekisterijärjestelmän uudistuksen myötä uudistettu jäsenen sähköinen asiointipalvelu Jässäri otettiin käyttöön reilun viikon kestäneen käyttökatkon jälkeen maanantaina 17.9.

Samalla otettiin käyttöön liiton aktiivien (yhdistysten ja henkilöstön edustajien) asiointipalvelu Operetti. Liiton aktiivien käyttöön tarkoitettu extranet eli Omanetti on sen sijaan pysynyt entisenä.

Mitä Jässärissä voi tehdä?

Jässäri on tarkoitettu kaikkien liiton jäsenten käyttöön. Jässärissä pääset mm. päivittämään omia yhteys- ja jäsentietoja, tarkastelemaan omia jäsenmaksutietoja sekä ilmoittautumaan Jytyn koulutuksiin ja kursseille (Jässärin Kurssit -osio). Näet Jässärissä myös oman yhdistyksesi toimihenkilöiden ja luottamusmiesten yhteystietoja.

Kirjautuminen sähköisiin asiointipalveluihin

Kaikkiin Jytyn sähköisiin asiointipalveluihin kirjaudutaan saman kirjautumisikkunan kautta. Linkki kirjautumissivulle sijaitsee nettisivujemme www.jytyliitto.fi vasemmassa ylälaidassa sekä alla olevassa tekstissä. Sähköpostiosoite toimii ensikirjautumisessa käyttäjätunnuksena. Kirjautumiseen tarvittava salasana on kätevintä tilata suoraan matkapuhelimeen. Vaihtoehtoisesti voit tilata ensisijaiseen sähköpostiisi linkin, josta pääset luomaan itsellesi salasanan. Järjestelmään kirjautumisen jälkeen salasanaa voi myös vaihtaa. Huom! Vanhat Jässäri-tunnukset eivät muutoksen jälkeen enää toimi, vaan jokaisen tulee tehdä uuteen Jässäriin ensikirjautuminen. Alla tarkemmat kirjautumisohjeet pdf-tiedostossa ja videona.

 

> Kirjaudu sähköisiin asiointipalveluihin tästä!

 

 

 

 

 

 

Kirjautuminen vaatii sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron

Jässäriin kirjautuminen edellyttää, että sähköpostiosoite ja puhelinnumero on tallennettu Jytyn jäsenrekisteriin. Jos näitä tietoja ei ole tallennettu aikaisemmin jäsenrekisteriin, et pääse kirjautumaan uuteen Jässäriin. Tällöin ilmoita henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi Jytyn jäsenrekisteripalveluun. Tietojen lisäämisen jälkeen kirjautuminen Jässäriin onnistuu.

 

LIITON SÄHKÖINEN LIITTYMISLOMAKE LÖYTYY OSOITTEESTA https://jassari.jytyliitto.fi/liity

 

Nopean tiedonkulun varmistamiseksi on ensiarvoisen tärkeää, että tietosi ovat jäsenrekisterissä oikein.

 

 

 

 

**********************************************************************************************************************

 

Kuntarekry.fi

Kaikki kuntarekry.fi sivustoilla ilmoittavat työnantajat ovat kunta-alan organisaatioita. Kuntien ja kaupunkien
lisäksi työntekijöitä kuntarekry.fi sivuston kautta etsivät kuntayhtymät, kunnalliset liikelaitokset ja säätiöt sekä kunnalliset yhtiöt.
Sivusto kokoaa valtakunnallisesti yhteen osoitteeseen kunta-alan avoimia työpaikkoja, sijaisuuksia, keikkatöitä, harjoittelupaikkoja ja kesätöitä.

 

Lisätietoa palvelusta tästä linkistä:

https://www.kuntarekry.fi/fi

 

 

 

Liiton opiskelija- ja nuorisotoiminta

Kaikki hyvin?

Nuorilla on asiat hyvin. On koulutusta, työtä, toimeentulo. Valmiiksi luotu maa. Luodaan uraa ja pidetään hauskaa. Mutta on myös velkaa, pätkätöitä, asunto-ongelmia, oman paikan etsintää. On kiirettä ja paineita. Joskus tuntuu, että kaikki kaatuu päälle. Vieläkö tarvitaan ammattiyhdistysliikettä?

Vielä tarvitaan

Vaikka suomalainen työelämä on nykypäivänä melko hyvällä mallilla ja moni asia turvattu lainsäädännöllä, niin näin ei aina ole ollut. Ammattiliitot ovat olleet vahvasti kehittämässä suomalaista työelämää ja ammattiliittojen toiminnan kautta ovat monet keskeiset uudistukset ja parannukset syntyneet. Ja edelleen nykypäivänä ammattiliittojen tärkein tehtävä on antaa jäsenilleen paremmat ja turvallisemmat olot työmarkkinoilla sekä apua ja tukea aina tarvittaessa.

Yhteinen tulevaisuutemme

Liitossamme on lähes 6000 nuorta jäsentä. Heitä ei niinkään yhdistä ikä, vaan elämäntilanne: työura alussa, perheen perustaminen, asuntolainat, huoli tulevaisuudesta ja työpaikasta.

Liiton nuorisotoiminta tuo nuorten elämäntilanteen kannalta keskeiset ongelmat yhteiseen päätöksentekoon. Liiton nuorisotoiminnassa ovat mukana alle 36-vuotiaat jäsenet.

Liiton opiskelijatoimintaan voivat osallistua kaikenikäiset liittomme edustamilla aloilla opiskelevat. He oppivat aktiivisesti hoitamaan asioitaan työelämässä, lisäävät taitojaan ja valmiuksiaan työsuhdeasioissa.

Hyöty täytyy kokea itse

Kannattaa kysyä vaikeita kysymyksiä.

Liiton nuoret jäsenet voivat käyttää mahdollisuutensa ja ottaa vastuuta. He ovat mukana vaikuttamassa itseään sekä työyhteisöään koskevissa asioissa.

Yhdistyksissä on nuorisovastaavat, jotka hoitavat nuorten keskinäistä yhteyttä ja ovat linkkejä muuhun yhdistystoimintaan. He järjestävät toimintaa jäsenistön tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan.

Liiton nuorisokursseilla ja -tapaamisissa on rento meininki. Liiton tulevaisuustoimikunta määrittelee toiminnan suuntaviivat sekä tukee ja ohjaa yhdistysten nuorisotoimintaa.

 

 

 

Jytyläiset opiskelijat

Jytyssä on opiskelijajäseniä reilu 4000. Voit liittyä Jytyn opiskelijajäseneksi, kun opiskelet joillakin edustamistamme aloista. Ollaksesi opiskelijajäsenenä Jytyssä, sinun tulee työllistyä kuntien, kuntayhtymien, liikelaitosten, seurakuntien tai yksityisten palvelukseen toimihenkilöksi. Esimerkiksi, jos opiskelet liikunnanohjaajaksi, merkonomiksi, datanomiksi, lähihoitajaksi, nuoriso-ohjaajaksi, sosionomiksi, tradenomiksi, restonomiksi jne, voit liittyä Jytyyn jo opiskeluaikanasi. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä. Jytyn jäsenistössä on 400 eri ammattinimikettä, jotka edustavat edellä mainittuja aloja.

Liittyminen on helppoa: voit täyttää liittymislomakkeen netin kautta kohdassa ´Liity opiskelijajäseneksi´ tai tilata liittymismateriaalin liiton keskustoimistolta. Jytyn opiskelijajäsenyys kestää koko opintojen ajan ja se päättyy automaattisesti silloin, kun olet ilmoittanut opintojesi päättyvän. Jos et valmistukaan ko. ajankohtana, voit ilmoittaa siitä meille ja jatkamme opiskelijajäsenyyttäsi. Opiskelijajäsenenä saat kaikki samat edut kuin varsinainen jäsen. Lukuunottamatta työttömyyskassan jäsenyyttä, opiskelijajäsenyys on sinulle maksuton. Jäsenedut opiskelijalle löydät jäsenedut-kohdasta.

Opiskeluaikana kannattaa tutustua liiton toimintaan ja opintojen jälkeen liittyä varsinaiseksi jäseneksi.


Miksi jo opiskeluaikana liiton opiskelijajäseneksi?

· Opiskelijana saat kontaktin oman alasi ammattilaisiin liiton monissa tilaisuuksissa.

· Liiton opiskelijajäsenet haluavat olla aktiivisesti mukana kehittämässä koulutustaan ja tulevaa ammattiaan. Siihen tarvitaan kiinteää yhteistyötä opiskelijoiden, oppilaitosten ja päättävien viranomaisten ja tulevien työnantajien kanssa.

· Jos olet jo liiton jäsen, ota yhteyttä oman yhdistyksesi nuorisovastaavaan ja saat tietää enemmän nuorten ja opiskelijoiden toiminnasta.

· Liiton tulevaisuustoimikunta on liittohallituksen asiantuntijaryhmä nuoriso- ja opiskelija-asioissa. Se tukee ja ohjaa paikallisten yhdistysten nuoriso- ja opiskelijatoimintaa. Pidä yhteyttä oman alueesi nuorisovastaavaan.

· Liiton nuorisotoiminnan tavoitteena on nuorten mukaan saaminen päätöksentekoon ja yhdistystoimintaan.

· Tietojen, taitojen ja valmiuksien lisääminen.

· Nuorten vaikutusmahdollisuuksien parantuminen

· ... ja tietysti toiminnan ilo. Lähde siis mukaan liiton tarjoamaan toimintaan !

 

 

Jytyn Facebook-sivut

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jytyn Facebook-sivut löytyvät Facebookista nimellä Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry. Nettisivuilla on lisäksi Facebook-sivuille ohjaava banneri ja painike.

Facebook-sivujen päivittämisestä vastaa 7-henkinen tiimi Jytyn keskustoimistolla. Sivujen pääkäyttäjä on Sanna Pyysalo ja muut käyttäjät Jonna Borgström, Tomi Engström, Marko Heikkinen, Mikko Heinikoski, Kari Hietamäki ja Johanna Honkalampi.

Ideana on, että viestinnästä, koulutuksesta, järjestöosastolta, edunvalvonnasta ja jäsenrekisteristä on nimetty henkilö, joka voi hoitaa oman alueensa Facebook-päivityksiä ja vastata tarvittaessa sisältökysymyksiin. Facebook-sivujen sisältöä koskevissa asioissa kannattaa ottaa ensisijaisesti yhteyttä tiedottajaan.

Jyty on laatinut ohjeistuksen sosiaalisen median ja Facebookin käyttöön. Ohjeet löytyvät Jytyn nettisivuilta. Facebook-sivujen suunnittelusta on vastannut tiedottaja Sanna Pyysalo yhteistyössä sosiaalisen median palveluita tarjoavan e-Promon kanssa.

Facebook-sivut tarjoavat Jytylle uudenlaisen tavan viestiä ja tiedottaa. Lisäksi sivut mahdollistavat vuorovaikutuksen liiton ja sen jäsenten välillä. Jytyn Facebook-sivuilla tiedotetaan ajankohtaisista asioista ja uutisista sekä informoidaan tulevista tapahtumista ja koulutustilaisuuksista. Facebook-sivuilla on myös linkki sähköiseen jäseneksi liittymiseen.

Lisätietoja: Tiedottaja Sanna Pyysalo, puh. 020 789 3756

 

 

Jytyn sähköinen liittyminen on otettu käyttöön!

 

 

Jytyn ja Jytyn työttömyyskassan jäseneksi voi nyt liittyä helposti sähköisellä liittymishakemuksella.

Miten jäsen liittyy?

 

MENE ENSIN TÄLLE SIVULLE, JOSTA SAAT OHJEET LOMAKKEEN TÄYTTÖÖN JA JOSSA LINKKI LIITTYMISLOMAKKEELLE:

http://www.jytyliitto.fi/fi/jasenyys/Sivut/Liity-j%C3%A4seneksi.aspx.

Lomakkeessa jäsen täyttää pyydetyt kohdat. Useissa kohdissa on apuna pudotusvalikot, sekä vielä erillisiä ohjeita miten toimia. Täytettyään lomakkeen samat tiedot siirtyvät jäsenmaksuvaltakirjaan, jonka jäsen voi tulostaa ja toimittaa palkanlaskentaan.

Salasana: Ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasana on oma sukunimesi.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla ohjelma pyytää muuttamaan salasanan. Uusi salasana voi olla pituudeltaan 6-12 merkkiä.

HUOM! Jässärissä ja Jytyn Nettikassassa on käytössä samat tunnukset. Jos sinulla on jo olemassa tunnukset nettikassaan, käytä niitä myös Jässäriin kirjautuessasi.

Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Jäsenrekisteriin sähköpostilla jäsenrekisteri@jytyliitto.fi tai puhelimitse 020 789 3720

 

lisätietoa: www.jytyliitto.fi

 

 

MIKÄLI OLET LÄHIAIKOINA JÄÄMÄSSÄ ELÄKKEELLE, MUUTOS-/EROILMOITUSLOMAKEEN LIITTOON LÄHETTÄMISTÄ VARTEN OTA YHTEYTTÄ JÄSENASIAINHOITAJA ANNA PAANASEEN PUH. 0400 115 136 anna.paananen(at)aanekoski.fi.

 

Hyvä Jytyn eläkeläisjäsen!

Oheisesta linkistä avautuu Jytyseniorit ry:n uunituore esite. Esite on tehty palvelemaan eläkkeelle siirtymässä olevia jytyläisiä ja mahdollistamaan liittymisen senioreihin.

https://files.acrobat.com/a/preview/6a499b20-c274-46e3-84e0-16aa19b61dac

 

 

Nämä vakuutukset sisältyvät jäsenmaksuusi

 

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty on vakuuttanut jäsenensä seuraavilla vakuutuksilla:

Nämä vakuutukset ovat jäsenetuja, jotka Jyty on maksanut puolestasi

 

 

 

ECKERÖ LINEN JÄSENEDUT JYTYLÄISILLE

  1. Kokous- ja ryhmämatkahinnasto 2018

Alla Eckerö Linen sopimushinnastot kokous- ja ryhmämatkustukseen.

Niissä on toistaiseksi voimassa oleva aikataulu 2017 vuoden loppuun.
Muista mainita järjestösi nimi ja/tai JYTYN u-koodi U-3114 matkaa varatessasi.
Omat verkkosivut löytyvät myös edelleen osoitteesta www.eckeroline.fi/jyty

 

RISTEILY- JA REITTILIPUT

Voimassa vähintään 10 hengen ryhmille

Etu jopa 15 %

SARJALIPUT

Eckerö Linen sarjaliput ovat kätevä ja edullinen vaihtoehto säännölliseen matkustamiseen. Sarjalippuvaihtoehtoja on henkilö-lipuille, Lounge-paikoille, henkilöautoille sekä isommille kulkuneuvoille. Sarjaliput ovat voimassa 12 kk ostopäi-västä (ei voi käyttää ryhmämatkojen maksuun). Katso lisää tästä. Kysy erillinen tarjous yli 100 lipun paketille.

KOKOUSPAKETIT

Kokousristeily aamulla, klo 8.30–14.15. Ei maihinnousua.

Kokouspaketti sisältää laivamatkan, kokoustilan tarjoiluineen ja ruokailun Buffet Eckerössä ruokajuomineen.

Alk. 49 eur/hlö

Kokousristeily illalla, klo 15.15–21.00. Ei maihinnousua.

Kokouspaketti sisältää laivamatkan, kokoustilan tarjoiluineen ja ruokailun Buffet Eckerössä ruokajuomineen.

Alk. 49 eur/hlö

Päivä Tallinnassa -risteily & kokous laivalla, klo 8.30–21.00.

Kokouspaketti sisältää meno-paluu laivamatkat, kokoustilan tarjoiluineen ja ruokailun Buffet Eckerössä ruokajuomineen. Aikaa Tallinnassa reilut 7 tuntia.

Alk. 59 eur/hlö

HOTELLIKOKOUSMATKAT

Hotellikokouspaketti sisältää esimerkiksi meno-paluu laivamatkat, kokoustilan tarjoiluineen laivalla ja kokoushotellissa Tallinnassa, majoituksen kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiaisen. Paketin sisältö räätälöidään toiveiden ja aikataulun mukaan sopivaksi. Lisätietoa tästä.

Tutustu lisää jäsenetuihinne sivustollanne www.eckeroline.fi/JYTY . Sopimusedut edellyttävät sopimustunnuksen U-3114 ilmoittamista. Lopullinen sopimushinta määräytyy lähtöpäivän, - ajan ja varausajankohdan mukaan. Edut voimassa vuoden 2018 loppuun saakka.

  1. Jäsenetu koodi
    Koko vuoden voimassa olevan tuotekoodin  (JARJ17), jolla saa alennusta 10-15 % päivän online hinnasta, reitti- ja risteilymatkoilleEtu on edelleen varattavissa helposti suoraan tämän linkin kautta: http://bit.ly/2wnqoJU

Tuotekoodi JARJ17 pysyy samana kuitenkin koko vuoden aina 2019 alkupuolelle asti.

 

Varaa pikapyrähdys suomalaisen m/s Finlandian miniristeilylle tai vietä päivä Tallinnassa. Ja halusitpa Viroon, tai pidemmälle Eurooppaan, on Eckerö Linen reittimatka Helsingistä Tallinnaan se mukavin tapa matkustaa.

RISTEILYT JA REITTIMATKAT 1.1.2018–28.2.2019

Myönnämme JYTY RY:n jäsenille 10–15 % alennuksen päivän henkilölippujen risteily- tai reittimatkahinnasta. Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan ja varausajankohdan mukaan. Etu suhteessa normaalihintaan näkyy varausvaiheessa.

Etuhinnat koskevat JYTY RY:n jäsenyhdistyksiä sekä henkilöjäseniä sekä toimistojen henkilökuntaa sekä samalla varauksella mukana olevia muita matkustajia (enintään 9 henki-löä). Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuo-tepaketteihin.

Varaukset ainoastaan Eckerö Linen verkkokaupasta. Mainitse tuotekoodi JARJ17 varauksen yhteydessä.

Rekisteröidy kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.eckeroline.fi/JYTY m/s FINLANDIA 12.6.-31.12.2017

HELSINKI

TALLINNA

TALLINNA

HELSINKI

JOKA PÄIVÄ

08.30

11.00

12.00

14.15

JOKA PÄIVÄ

15.15

17.30

18.30

21.00

Ei liikennöintiä 24.-25.12.2017.


 

Mervi Hakala-Rafols

Myyntipäällikkö / Sales Manager

Julkishallinto, järjestöt sekä vapaa-ajan ryhmät / Corporate Events and Group travel

 

Eckerö Line Ab Oy                                                                                                           

Tyynenmerenkatu 5, 00220 Helsinki                                            

PL 307, 00181 Helsinki

Mobile: +358 400 192 553

mervi.hakala-rafols@eckeroline.fi

www.eckeroline.fi

 

 

 

 

Keski-Suomen alueen Jyty 100-vuotisristeilyllä 9.-10.6.2018
Yhdistyksen jäsenretkellä Kapeenniemellä 10.9.2010
Jytyn syyspäivillä Tampereella 7.- 9.9.2018
Jytyn syyspäivillä Tampereella 7. -9.9.2018
Jytyjunassa syyspäivillä Tampereella 7. -9.9.2018
Jytyläisiä kisailemassa syyspäivillä Tampereella 7. -9.9.2018